Βουλγαρία- Ελλάδα- Ρουμανία θα ενισχύσουν τη συνεργασία στον τομέα της άμυνας
Απρίλιος 19, 2016.


Κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου  Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο,  έγινε τριμερής συνάντηση των υπουργών Άμυνας της Βουλγαρίας, της Ελλάδας και της Ρουμανίας, όπου τα μέρη συμφώνησαν να ενισχύσουν τη συνεργασία στην Άμυνα, όπως ανακοίνωσε  το γραφείο Τύπου του υπουργείου Άμυνας της Βουλγαρίας, επισημαίνοντας ότι η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Νικολάι Νέντσεφ.
Σύμφωνα με το βουλγαρικό δημοσίευμα, κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη μεταναστευτική κρίση και την σοβαρή υποβάθμιση της ασφάλειας στην περιοχή.


Οι υπουργοί  εξέφρασαν την ανάγκη για κοινή δράση στην καταπολέμηση της εισροής προσφύγων.Όλες οι χώρες εξέφρασαν την προθυμία τους να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων των γειτόνων τους.Οι υπουργοί συμφώνησαν να συζητήσουν συγκεκριμένα μέτρα την επόμενη εβδομάδα.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ