Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

Οι Σκοπιανοί διαμαρτύρονται για: «Καλύτερους μισθούς και όχι άλλα αγάλματα»
Μάιος 13, 2016.

Σκόπια.

Στη σημερινή διαμαρτυρία που έγινε μπροστά από το κτήριο στο οποίο στεγάζεται το γραφείο της Ειδικού Εισαγγελέως, οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της λιτότητας.
Η συγκέντρωση έγινε κατά της κοινωνικής αδικίας, όπως σημειώνει το PlusInfo (http://www.plusinfo.mk/)  και οι διαμαρτυρόμενοι φώναζαν «Δικαιοσύνη- Ισότητα- Ελευθερία», «Θέλουμε καλύτερους μισθούς και όχι άλλα αγάλματα».

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συγκεντρωθέντες διαμαρτύρονταν «γιατί το καθεστώς έχει κάνει τους πολίτες όμηρους του, εξυπηρετώντας τις δικές του ανάγκες».«Δεν φοβόμαστε πια. Πρέπει να δράσουμε ενάντια στο καθεστώς αυτό που δημιούργησε τη βαθύτερη ανισότητα στην περιοχή (των Βαλκανίων) και διαμαρτυρόμαστε και αντιτασσόμαστε να μην γίνει πάλι επανάληψη αυτών των πολιτικών», είπαν οι διαδηλωτές, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: