Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

«Οι φυτείες κάνναβης στην Αλβανία πενταπλασιάστηκαν το 2016»- Αλβανική αντιπολίτευσηΟ επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Αλβανία, κατηγορεί τον πρωθυπουργό για εμπλοκκή του σε εγκληματικές δραστηριότητες (Albanian News Daily)

Ιανουάριος 6, 2017. 21:39

Τίρανα- Αλβανία.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Λουλζίμ Μπάσα δήλωσε την Παρασκευή ότι οι φυτείες κάνναβης στη χώρα κατά τη διάρκεια του 2016 ήταν πέντε φορές περισσότερες σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.
«Η αλήθεια για την καλλιέργεια κάνναβης στην Αλβανία είναι μόνο μία. Πενταπλασιάστηκε η έκταση της καλλιέργειας κατά τη διάρκεια του 2016. Τα αφεντικά του εγκλήματος όχι μόνο δεν συλλαμβάνονται, αλλά η σύλληψή τους παρεμποδίζεται από την εκτελεστική εξουσία.


 Ο υπουργός Εσωτερικών Σαϊμίρ Ταχίρι και ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα  δεν κάνουν τίποτε για το ζήτημα αυτό. Η αλήθεια για τη διαφθορά είναι μόνο μία: οι παραχωρήσεις γίνονται  και χρησιμοποιούνται για πιστώσεις κεφαλαίων», είπε ο Μπάσα.Ο αρχηγός της αλβανικής αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα ότι εμπλέκεται σε εγκληματικές δραστηριότητες.--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: