Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

«Πανικοβλήθηκε η Ελλάδα: Η Τουρκία μπορεί να χτυπήσει την Αθήνα»
Μάιος 13, 2017. 22:38

Ο βαλλιστικός πύραυλος  της Τουρκίας που δοκιμάστηκε στη Σινώπη προκάλεσε την Ελλάδα. Ο ελληνικός Τύπος είχε αφιερώματα για τη δοκιμή υπό τον τίτλο « Η Τουρκία έχει τη δύναμη να χτυπήσει την Αθήνα».
Η τελευταία δοκιμή πριν την παράδοση του πυραύλου εμβέλειας 280 χιλιομέτρων που αναπτύχθηκε από την Roketsan για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, ολοκληρώθηκε με επιτυχία .Η εκτόξευση παρακολουθήθηκε με ζωντανή σύνδεση από υπουργό Εθνικής Άμυνας Φικρί Ισίκ στη  διεθνή έκθεση οπλικών συστημάτων IDEF 2017.Ο τηλεκατευθυνόμενος πύραυλος (KAAN)  μεγάλου βεληνεκούς, εδάφους- εδάφους, έχει τη δυνατότητα εκτόξευσης από όχημα και σχεδιάστηκε  και παρήχθη με (τουρκικούς) εθνικούς πόρους.
Θεωρείται αξιόπιστος με υψηλές δυνατότητες κρούσης που θα υποστηρίξει το οπλικό σύστημα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.Ο ελληνικός Τύπος προέβη σε ανάλυση και σχολιάστηκε από στρατιωτικούς και πολιτικούς αξιωματούχους. Ο ελληνικός Τύπος πιστεύει ότι ο ελληνικός στρατός πρέπει να αλλάξει τις στρατηγικές του, δηλώνοντας ότι η Τουρκία έχει τώρα τη δυνατότητα να χτυπήσει την Αθήνα.


Το δημοσίευμα καταλήγει:


 Από τη Σμύρνη στην Αθήνα η απόσταση είναι περίπου 230 χιλιόμετρα  και η εμβέλεια του πυραύλου KAAN είναι 280 χιλιόμετρα.


(sondakika.com)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


1 σχόλιο:

Georgios Giotas είπε...

πσ... Η Ελλαδα κοιματε μην την ξυπνατε....Για να βγαλεις πυραυλους χρειαζετε ανθρωπους που θελουν να δουλεψουν. Οι Ελληνες ουτε θελουν να δουλεψουν ουτε μεταναστες να δουλευουν θελουν. Περιμενουν το θαυμα της Θεοτοκου οπως το Μαιο του 1453. Ξυπνηστε....

Με ειλικρινεια
Γεωργιος Γιωτας
απο Αχλαδεα Καλαμπακας