Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Σκόπια: Ο Γκρούεφσκι καλείται κάθε Παρασκευή να δίνει παρών στο Δικαστήριο
«Υπενθύμιση για Γκρούεφσκι: Κάθε Παρασκευή να παρουσιάζεται στο δικαστήριο!»

Ιούλιος 6, 2017. 18:32

Σκόπια.

Ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός του VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρούεφσκι, ως ύποπτος για μια σειρά αδικημάτων, καλείται από το Ειδικό Δικαστήριο να παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή, από τις 8 έως τις 12 η ώρα στο αρμόδιο τμήμα του Ποινικού Δικαστηρίου, αναφέρει σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.
Πρόκειται για ένα προληπτικό μέτρο που έχει επιβληθεί με δικαστική απόφαση. Με την ίδια έχει κατασχεθεί το διαβατήριο του Γκρούεφσκι, βασικού υπόπτου ποινικών αδικημάτων, όπως η υπόθεση «Τιτάνικ»- μεγάλης έκτασης εκλογικής νοθείας στη χώρα.Νεότερες πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι το  ποινικό Δικαστήριο δεν ανακοίνωσε  την ημέρα κατά την οποία υποχρεούται ο Γκρούεφσκι να παρουσιάζεται στο Δικαστήριο, λόγω του ότι είναι δημόσιο πρόσωπο. 
Ο πρώην πρωθυπουργός κατόπιν αιτήσεως του – σύμφωνα με δημοσιεύματα- ζήτησε να μην αναφέρεται η ημέρα της παρουσίας του για να αποφεύγει  επαφές με δημοσιογράφους.
(plusinfo.mk)--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: