Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Δημοσιεύματα Αλβανών για UCK και κατά των Σκοπίων


Το δημοσίευμα της Konica.al  της 11ης Μαρτίου 2017


Ιούλιος 4, 2017. 17:45.

Ο Μάικολ Σ. Λουντ, καθηγητής του Πανεπιστημίου «Τζον Χόπκινς» στην Ουάσιγκτον, πιστεύει ότι οι αντάρτες του UCK θα μπορούσαν να καταλάβουν το σύνολο της επικράτειας της πΓΔΜ καθώς ο κρατικός στρατός  το 2001 είχε διαλυθεί και είχαν σχηματισθεί πολυπληθείς παραστρατιωτικές συμμορίες, σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα.
Δημοσίευμα της 3ης Ιουλίου 2017 στην Lajm, αναπαραγωγή από το δημοσίευμα της 11 Μαρτίου 2017
Το κείμενο αυτό το διαβάσαμε χθες- 3 Ιουλίου 2017- στην ιστοσελίδα «Lajm»  και σήμερα αναπαράχθηκε και σε άλλες ιστοσελίδες,  όπως την «PresevaNews». 

Δημοσίευμα της 4ης Ιουλίου 2017 στην Preshevanews, αναπαραγωγή από το δημοσίευμα της 11 Μαρτίου 2017

Το κείμενο, όμως, αυτό είναι της ιστοσελίδας «Konica.al» της 11 Μαρτίου 2017 (1η φωτό επάνω) που αναφέρεται στις απόψεις του Αμερικανού καθηγητή για τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας και τις ευκαιρίες που είχαν οι Αλβανοί-  με τη βοήθεια της επέμβασης του ΝΑΤΟ- να καταλάβουν περιοχές πέρα από το Κοσσυφοπέδιο.

Προφανώς δεν έχουν θέμα να ασχοληθούν οι αλβανικές ιστοσελίδες και για να ‘τονώσουν’ το εθνικιστικό πνεύμα των Αλβανών, αναπαραγάγουν δημοσιεύματα του παρελθόντος, παρουσιάζοντάς τα ως σημερινά…
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: