Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2017

Πρόταση Έλληνα βουλευτή: Στείλτε μαχητικά αεροσκάφη πάνω από τη Χιμάρα, δώστε μήνυμα στην αλβανική κυβέρνηση!
Νοέμβριος 2, 2017. 16:40

 Βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» έκανε πρόταση στο ελληνικό Κοινοβούλιο: να πετάξουν μαχητικά αεροσκάφη F-16 στη Χιμάρα.Ο ανταποκριτής μας στην Αθήνα, Ρόμπερτ Γκόρο (γράφει το αλβανικό δημοσίευμα) ανέφερε ότι ένας βουλευτής του υπερεθνικιστικού κόμματος «Χρυσή Αυγή» στην Ελλάδα, πρότεινε στο ελληνικό Κοινοβούλιο, ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη να πετάξουν πάνω από τη Χιμάρα για να δώσουν ένα μήνυμα στην αλβανική κυβέρνηση.


«Ο γνωστός βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς , μιλώντας στο Κοινοβούλιο ζήτησε ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16  να κάνουν χαμηλή πτήση στη Χιμάρα για να δώσουν ένα μήνυμα στην αλβανική κυβέρνηση» , είπε χθες ο Γκόρο στη διάρκεια της μετάδοσής του στο «Arena».


Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, η ομιλία του έχει προκαλέσει αναστάτωση και μικρή διαμάχη μεταξύ των βουλευτών.


Επί αρκετές ημέρες στη Χιμάρα, τα κρατικά συνεργεία κατεδάφισης και η αστυνομία έχουν ξεκινήσει επιχείρηση για να κατεδαφίσουν  παράνομες (!) οικίες και εγκαταστάσεις που βρίσκονται εντός του σχεδίου ανάπλασης, σημειώνει η Σέκουλι.


(Στοιχεία από shekulli.com.al)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr