Σκόπια: Η οικονομική συνεργασία με την Τουρκία θα ενταθεί



«Θα εντατικοποιηθεί η οικονομική συνεργασία με την Τουρκία»

Νοέμβριος 22, 2017. 21:26

Η συνεργασία μεταξύ των Σκοπίων και της Τουρκίας θα ενταθεί με μια προσπάθεια αύξησης του εμπορίου μεταξύ των δύο χωρών και νέων επενδύσεων που είναι πολύ σημαντικές για την οικονομική ανάπτυξη.



Αυτό ανέφερε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ σε συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία του οικονομικού επιμελητηρίου  Σκοπίων- Τουρκίας.


Ο Ζάεφ προέτρεψε τις εγχώριες εταιρείες, μέλη του αναφερθέντος επιμελητηρίου να προβούν σε νέες επενδύσεις για τις οποίες θα λάβουν ισχυρή βοήθεια και υποστήριξη από το κράτος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα οφέλη και την υποστήριξη που παρέχει η κυβέρνηση στο σχέδιο οικονομικής ανάπτυξης, εξίσου για τους εντόπιους και τους ξένους επενδυτές.



Οι εκπρόσωποι του Σκοπιανο-τουρκικού επιμελητηρίου, υπό την ηγεσία του προέδρου, Αϊντοβάν Αντεμόσκι, εξέφρασαν την υποστήριξή τους για τις οικονομικές πολιτικές της κυβέρνησης και τις προσδοκίες για εποικοδομητική συνεργασία στο μέλλον.


 (Στοιχεία από sitel.com.mk)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr