Канал 5 : Διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό ΥΠΕΞ όταν πήγε ο Οσμάνι




Ο τίτλος από το σλαβικό δημοσίευμα


Ιανουάριος 9, 2018. 19:48

Σκόπια.

Καθώς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Μπουγιάρ Οσμάνι συναντήθηκε με τους οικοδεσπότες του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών στην Αθήνα, βουλευτές από το ακροδεξιό και εθνικιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή,  μαζί με μια ομάδα υποστηρικτών τους, συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν έξω από το κτήριο του ΥΠΕΞ της Ελλάδας, σημειώνει η σλαβική τηλεόραση Kanal 5  στην ιστοσελίδα της.



Το δημοσίευμα επικαλούμενο ανταποκριτή του σκοπιανού πρακτορείου ειδήσεων αναφέρει ότι οι διαδηλωτές έφεραν ένα πανό που έγραφε «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», φωνάζοντας συνθήματα «Προδότες»,  «κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία» και κόλλησαν ένα μήνυμα στην περίφραξη του υπουργείου που έγραφε: 

«Η εκχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο κρατίδιο των Σκοπίων ισοδυναμεί με εθνική μειοδοσία».

Η ομάδα καθοδηγούνταν από τον πρόεδρο του κόμματος και μαζί με αυτόν ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

«Η Χρυσή Αυγή ήταν εδώ για να διαμαρτυρηθεί για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας, που για ολόκληρο τον ελληνικό λαό δεν είναι απλά ένα όνομα: είναι η ψυχή του, είναι η Ιστορία του. Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί για να μην περάσει το ξεπούλημα του ονόματος, η εθνική μειοδοσία, η προδοσία!», είπε ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος.


Η Χρυσή Αυγή- συνεχίζει το σλαβικό δημοσίευμα- δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στην ιστοσελίδα της και όπως λέει έδωσε δυναμική απάντηση στα εθνοπροδοτικά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ.

(Στοιχεία από kanal5.com.mk)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr