Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Βουλγαρικό VMRO: Η αντιβουλγαρική κάρτα δεν παίζει τώρα στα Σκόπια
Ιανουάριος 12, 2018. 20:52

«Ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων, ο οποίος άσκησε μια εξαιρετικά αντιβουλγαρική πολιτική, κέρδισε στις τελευταίες τοπικές εκλογές σε τρεις δήμους. Παλαιότερα,  το VMRO-DPMNE κέρδιζε το 90% των δήμων της (ψευδο) "Μακεδονίας".Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος των  συνασπισμού  των Πατριωτών και υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας, Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ.

Ο υπουργός Άμυνας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάσταση που υπάρχει στη γειτονική  χώρα, όπου όλα δείχνουν ότι η αντιβουλγαρική κάρτα δεν παίζει πια εκεί.


«Το καλό είναι ότι στην ομιλία του και στις θέσεις του, ο πρόεδρος υποστηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης για τους στόχους που έχουμε θέσει κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής προεδρίας μας, από την άποψη της ασφάλειας και της μέριμνας για τα Δυτικά Βαλκάνια, τα οποία έχουν την προτεραιότητά μας», δήλωσε ο Καρακατσάνοφ  στο ‘КСНС’ [Συμβουλευτικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας].


(Στοιχεία από vestnikataka.bg)

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: