Ζόραν Ζάεφ: Το άτομο που είχε σκοπό να με δολοφονήσει βρίσκεται υπό κράτηση




«Ζάεφ: Το πρόσωπο που είχε σκοπό να με δολοφονήσει βρίσκεται υπό κράτηση»


Φεβρουάριος 24, 2018. 22:21


Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ επιβεβαίωσε ότι είχαν προγραμματίσει να τον δολοφονήσουν  στις 27 Απριλίου 2017 στο Κοινοβούλιο και για αυτό υπάρχει καταγεγραμμένη τηλεφωνική συνομιλία.


Ο Ζάεφ δήλωσε ότι το άτομο που είχε σκοπό να τον δολοφονήσει βρίσκεται υπό κράτηση.
«Περισσότερες λεπτομέρειες, πιστεύω ότι οι αρχές επιβολής του νόμου θα ανακοινώσουν σχετικά ή θα  μας ενημερώσουν την κατάλληλη ώρα, για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνουν οι δικαστικές διαδικασίες. Γνωρίζω  ότι ο άνδρας που ανέλαβε αυτή τη δουλειά (της δολοφονίας μου) βρίσκεται τώρα υπό κράτηση», δήλωσε σήμερα ο Ζάεφ.


Την περασμένη εβδομάδα το περιοδικό ‘Fokus’ δημοσίευσε ότι υπάρχει μια τηλεφωνική συνομιλία, που είχε καταγραφεί  λίγους μήνες μετά την αιματηρή Πέμπτη στο Κοινοβούλιο, γεγονός που αποκαλύπτει το αιματηρό σενάριο.


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ‘Fokus’, ένας από τους συνομιλητές επιπλήττει τον άλλον «γιατί απέτυχε να σκοτώσει τον Ζάεφ, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία».


(Στοιχεία από albeu.com)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr