«Ειδήσεις στα Ελληνικά »:Το νεοφασιστικό κίνημα ζητά την απόλυση του διευθυντή της αλβανικής ραδιοτηλεόρασης



Μάρτιος 19, 2018. 19:51


Με κείμενό του ο επικεφαλής του νεοφασιστικού κινήματος για την «ενωμένη Αλβανία»- LSHB, Ταχίρ Βελίου, επιτίθεται κατά του διευθυντή της αλβανικής ραδιοτηλεόρασης που …επέτρεψε να μεταδίδονται ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα για την ελληνική εθνική μειονότητα.


«Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία, αντιδρά στην απόφαση του διευθυντή της Δημόσιας Τηλεόρασης « Αλβανική Ραδιοτηλεόραση», Θομ Γκέλτσι, που άρχισε να εκπέμπει ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα στην Κορυτσά.


Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία, προτρέπει την άμεση παρέμβαση της Δημοκρατίας της Αλβανίας, ως ιδρυτής και χρηματοδότης  του δημόσιου ιδρύματος της Αλβανικής Ραδιοτηλεόρασης.
Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία, απαιτεί την πλήρη συντακτική ανεξαρτησία της Αλβανικής Ραδιοφωνίας και την αυστηρή τήρηση του νόμου της Δημοκρατίας της Αλβανίας για τη δημόσια τηλεόραση.


Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία απαιτεί την άμεση απόλυση του διευθυντή της RTSH, Θομ Γκέλτσι και την απόσχιση όλων των συνδέσμων της Αλβανικής Ραδιοτηλεόρασης από τις ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις με στόχο την προσάρτηση της νότιας  Αλβανία, καθώς και από τον ψευδοπολιτικό γκρεκομάνο Λίγκορακ Καράμελο (Γρηγόρης Καραμέλος), ο οποίος συνδέεται με την εθνικά αποπροσανατολισμένη πολιτική τάξη, που ως υποψήφιος στο ΚΕΑΔ στην Κορυτσά, έκανε συμμαχία με το Δημοκρατικό Κόμμα του Λουλζίμ Μπάσα που είχε υπογράψει τη συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα της Αλβανίας.


Γιατί θα πρέπει η ελληνική γλώσσα στην Κορυτσά, όταν εκεί δεν υπάρχει ελληνική μειονότητα, ενώ ο πουλημένος για μια ελληνική σύνταξη Λίγκορακ Καράμελο, υποψήφιος της  ελληνικής μεγαλοϊδεατικής τρομοκρατικής οργάνωσης του ΚΕΑΔ, (όταν οι Έλληνες) υπολογίζονται στα δάχτυλα ενός χεριού;


Υπογράφει Ταχίρ Βελίου


(Στοιχεία από prevezapress.al)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr