Συρία: Οι Ρώσοι κατέρριψαν UAV πάνω από τη βάση Χμέιμιμ



Ιούλιος 28, 2018. 22:34


Οι αεροδιαστημικές δυνάμεις της Ρωσίας στις 27 Ιουλίου, εντόπισαν ένα μη επανδρωμένο εναέριο όχημα που κινούνταν απειλητικά προς την αεροπορική βάση  Χμέιμιμ, ανακοίνωσε το Ρωσικό Κέντρο στη Συρία.



«Στις 27 Ιουλίου οι αεροδιαστημικές ρωσικές δυνάμεις της Ρωσίας, αποκάλυψε ότι στην ρωσική αεροπορική βάση Χμέιμιμ πλησίαζε  ένα Drone από τα βορειοδυτικά, που ανυψώθηκε από περιοχή που ελέγχεται από παράνομους ένοπλους σχηματισμούς στο βόρειο τμήμα της Λαττάκειας», ανέφερε η δήλωση.


Προσθέτει, ότι οι ρωσικοί πύραυλοι κατέστρεψαν τον εναέριο στόχο σε ασφαλή απόσταση από την αεροπορική βάση.


«Κανείς δεν τραυματίστηκε ή υπήρξε υλική ζημιά. Η ρωσική αεροπορική βάση Χμέιμιμ λειτουργεί κανονικά», αναφέρει η ανακοίνωση.


Το Ρωσικό Κέντρο Διαμεσολάβησης των αντιμαχόμενων δυνάμεων κάλεσε τους διοικητές των παράνομων ενόπλων σχηματισμών να σταματήσουν τις προκλήσεις και να συμφωνήσουν σε μια ειρηνική επίλυση της κατάστασης στις περιοχές που ελέγχουν, σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.


(Στοιχεία από sputniknews.com)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr