Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Σκόπια: Συνάντηση Μάθιου Πάλμερ με Αχμέτι- Στόχος η ευρωατλαντική ‘Μακεδονία’Αύγουστος 2, 2018. 07:08

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Ένωσης για Ενσωμάτωση (DUI), Αλί Αχμέτι, συναντήθηκε με τον ανώτερο επισκέπτη της Ουάσιγκτον. Μάθιου Πάλμερ, ο οποίος είναι αναπληρωτής βοηθός γραμματέας των Ηνωμένων Πολιτειών.


Το DUI ανακοίνωσε ότι οι συνομιλητές συζήτησαν την πρόοδο που σημειώθηκε στη χώρα προς την πλήρη ενσωμάτωση της «Μακεδονίας» στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, καθώς και θέματα που αφορούν το δημοψήφισμα.


«Ο Αχμέτι ανέφερε την προθυμία της Δημοκρατικής Ένωσης για Ενσωμάτωση να συμβάλλει στην επιτυχή ολοκλήρωση του στόχου των πολιτών για την οικοδόμηση μια Ευρω-Ατλαντικής ‘Μακεδονίας’. Ο αρχηγός του DUI ζήτησε επίσης από την αντιπολίτευση να συμμετάσχει σε βασικές κοινές προσπάθειες για την ένταξη της χώρας μας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ», ανακοινώθηκε ως συμπέρασμα της συνεδρίασης του DUI.


Ο Αχμέτι στη συνάντηση ευχαρίστησε τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως σημειώνεται, για την ισχυρή υποστήριξη για την ευρω-ατλαντική ‘Μακεδονία’ και την οικοδόμηση μιας δημοκρατικής κοινωνίας με πλήρη εφαρμογή του νομικού συστήματος και των νόμων, καθώς και την καταπολέμηση της διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος.


(Στοιχεία από makfax.com.mk)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr