Ο Επίτροπος Γιόχανες Χαν στο Στιπ: Να πάτε να ψηφίσετε!




Σεπτέμβριος 18, 2018. 07:31

Οι πολίτες πρέπει να χρησιμοποιήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα και να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα, δήλωσε ο Επίτροπος για τη Διεύρυνση, Γιόχανες Χαν στην πόλη Στίπ (Άστιβος) του κράτους των Σκοπίων. Όπως είπε, είναι σίγουρος ότι το δημοψήφισμα θα έχει θετικό αποτέλεσμα.



«Το πιο σημαντικό πράγμα για τους πολίτες είναι να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα,  είναι η συμμετοχή τους στο δημοψήφισμα, γιατί κάθε ψήφος μετράει. Αυτό πρέπει να γίνει ιδιαίτερα σαφές ότι αποτελεί θεμελιώδες ζήτημα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει θετική έκβαση, αλλά  θα είναι μια απόφαση των πολιτών της χώρας, η οποία και θα πρέπει να γίνει σεβαστή. Στη συνέχεια, όμως, οι πολιτικοί θα πρέπει να λάβουν τις αποφάσεις τους και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους», δήλωσε ο Χαν.


Σημειώνεται ότι ο Επίτροπος Χαν, ο οποίος συμμετέχει στον αγώνα για το δημοψήφισμα, σήμερα  (χθες) το πρωί μίλησε στην πόλη των Σκοπίων σε συζήτηση αφιερωμένη στην κατάσταση με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στα Δυτικά Βαλκάνια.


Επεσήμανε ότι οι πολίτες θα πάρουν τη σωστή απόφαση για το τι πρέπει να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πρέπει να τους ενημερώνουν ρεαλιστικά ώστε να πληροφορηθούν ικανοποιητικά για τη Συμφωνία με την Ελλάδα και τις συνέπειες που συνεπάγονται από αυτήν.


Televizija Star, Mak Fax, 


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr