Τα ‘κουτάβια του Σόρος’ στα δύο μεγάλα κόμματα της Αλβανίας





Ιανουάριος 20, 2019. 19:47

Ο δικηγόρος Αλτίν Γκοτζάι, που φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ‘FaxNews’, μίλησε για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και για τους ανθρώπους που υποστηρίζει το Δημοκρατικό  Κόμμα- PD. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα νέα στελέχη που υποστηρίζονται από το  PD, είναι το πιο πολύτιμο δώρο που έδωσε ο αρχηγός του, ο Λουλζίμ Μπάσα, προς τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, όπως σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα.


Ο Γκοτζάι έχει αξιολογήσει ότι ο κατάλογος του PD για τις εκλογές είναι πιο αδύναμος από ποτέ, αφού όλοι αυτοί που βρίσκονται σε αυτόν είναι «κουτάβια του Ιδρύματος του Τζορτζ Σόρος».


«Αυτό είναι το πιο πολύτιμο δώρο για τον Έντι Ράμα και τις δημοτικές εκλογές. Ο Λουλζίμ Μπάσα προώθησε όλους τους ανθρώπους του Τζορτζ Σόρος.


Ο Γκοτζάι αναφερόμενος σε ένα παράδειγμα είπε ότι ο Γκαζμέντ Μπάρδι είναι ο συντάκτης που γέμισε τις φυλακές με Δημοκρατικούς  και είναι ο συντάκτης των τροποποιήσεων του ποινικού κώδικα του 2013 και θεωρείται  ο άνθρωπος του Τζορτζ Σόρος.


«Ανταμείφθηκε από τον Μπάσα για τη συμφωνία με τον Σόρος για τη Μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη», είπε ο Γκοτζάι.


cna.al

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr