Σκόπια: «Οι τραυματισμένοι είναι άνθρωποι και δεν έχει σημασία αν είναι Αλβανοί ή Ρομά…»




Φεβρουάριος 14, 2019. 15:19

Συγκινητικές στιγμές ξετυλίχτηκαν εξαιτίας του τραγικού ατυχήματος που συνέβη χθες το βράδυ στην εθνική οδό Σκοπίων – Τέτοβο με 14 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.


Ένα άτομο εξέφρασε την πικρή εμπειρία του στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνοντας την προσπάθειά του να σώσει  Αλβανούς τραυματίες  από το ατύχημα του λεωφορείου που ανατράπηκε.


Ο μάρτυρας – συνεχίζει το αλβανικό δημοσίευμα- έγραψε στη σλαβική-βαρδαρική, στη σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές, δεν έχει καμιά σημασία η εθνικότητα του τραυματία, όταν πρόκειται για τη σωτηρία μιας ζωής.


«Με τα χέρια μου έχω βγάλει από το λεωφορείο 4 νεκρούς και 2 τραυματίες στο Καρπαλάκ. Σε τέτοιες στιγμές δεν νομίζω ότι έχει σημασία εάν είσαι Αλβανός, Σλαβομακεδόνας ή Ρομά, σε τέτοιες στιγμές, υπάρχει μόνο ο άνθρωπος», γράφει στη ιστορία του ο μάρτυρας του ατυχήματος.


Σε έκτακτη συνεδρίαση μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα η κυβέρνηση των Σκοπίων, κήρυξε τη χώρα σε διήμερο πένθος, στις 14 και 15 Φεβρουαρίου.


shqiptarja.com


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr