Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

Οι Τούρκοι προκαλούν τους Αλβανούς: Όχι σε άγαλμα του Γκιέργκι Καστριότι!«Οι Τούρκοι έποικοι απαγορεύουν στους πολίτες της Αλβανίας να ανεγείρουν άγαλμα του Γκιέργκι Καστριότι», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα


Μάιος 24, 2019. 20:03


«Σήμερα είμαστε μάρτυρες μιας μεγάλης αντι-αλβανικής πράξης, η οποία υλοποιείται από το Ισλαμο-κομμουνιστικό στρατόπεδο της δημοτικής αρχής  της πόλης Πρίζρεν. Αυτοί οι βάρβαροι εμποδίζουν τους Αλβανούς να αναγείρουν άγαλμα της πιο ηρωικής και εξέχουσας προσωπικότητας του αλβανικού έθνους στις χιλιάδες χρόνια ιστορίας του», γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.Συνεχίζει:


Αυτοί οι ισλαμο-κομμουνιστές βάρβαροι είναι οι ίδιοι βάρβαροι που κατασκευάζουν τα λατρευτικά αντικείμενα των πρώην Οθωμανών κατακτητών, τα οποία λατρευτικά αντικείμενα σχεδιάζονται για να μας ταυτίσουν με την Τουρκία, το Ιράν, την Υεμένη, το Κατάρ…


Αυτοί οι βάρβαροι οικοδομούν περίπου 900 τζαμιά στα αλβανικά εδάφη και απαγορεύουν στους Αλβανούς να αναγείρουν ένα άγαλμα στη γη τους, να θυμούνται και να τιμούν την πιο μεγαλοπρεπή φιγούρα του αλβανικού έθνους.


 Και ας μην εξαπατόμαστε γιατί αυτοί οι βάρβαροι Ισλαμο-κομμουνιστές δεν είναι μόνο ότι μισούν τον Γκιέργκι Καστριότι, αλλά το μίσος τους στρέφεται εναντίον μας, των Αλβανών, οι οποίοι σήμερα, το 2019, ζουν ως ΑΛΒΑΝΟΙ,  και όχι ως πρωτόγονοι βάρβαροι που προέρχονται από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.


Μισούν εμάς που ζούμε και όχι μόνο τον Γκιέργκι Καστριότι, ο οποίος τους σκότωνε στην εποχή του για να μην τους αφήσει να εισβάλλουν στα εδάφη μας, γνωρίζοντας πια ήταν τα χάλια τους.


 Αυτοί οι ισλαμο-κομμουνιστές βάρβαροι του Κοσσυφοπεδίου μισούν την ελευθερία μας, το αλβανικό έθνος, την αλβανική γλώσσα μας, την αλβανική μας νοοτροπία, τον Αλβανό Γκιέργκι Καστριότι και την αλβανική μας ιστορία.


Αυτοί οι Ισλαμο-κομμουνιστές βάρβαροι βρήκαν μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε λήθαργο, που συγχαίρει τους Οθωμανούς βαρβάρους καθημερινά και ενώνεται με τους εφιάλτες τους, (αυτή η κυβέρνηση) γίνεται διακοσμητική και αποκτά το ύφος των ισλαμιστών της Υεμένης και του Αφγανιστάν, του Κατάρ και της Τουρκίας,  του Ιράν και άλλων πρωτόγονων λαών.


Αυτοί οι ίδιοι βάρβαροι, κάλυψαν το άγαλμα του Γκιέργκι Καστριότι στο κέντρο των Τιράνων πέρυσι κατά τη διάρκεια ενός ισλαμικού τελετουργικού, υποστηρίζοντας ότι αυτοί οι βάρβαροι από τις ισλαμικές χώρες δεν μπορούν να κάνουν τελετουργίες μπροστά από ένα άγαλμα που τιμά τη χώρα!


Έτσι, αυτοί χαλαρά θέλουν να μας καλύψουν με τη σαδιστική κουλτούρα τους, η οποία δεν ανέχεται άλλους πολιτισμούς…


Και αυτή η βάρβαρη πράξη κατέστη δυνατή από την ισλαμο-κομμουνιστική κυβέρνηση της Αλβανίας το 2018.


Εάν οι βάρβαροι επιθυμούν να κάνουν τις τελετουργίες τους, το πιο κατάλληλο μέρος για αυτούς είναι η ΣΑΧΑΡΑ, επειδή δεν υπάρχουν άλλα μνημεία ή αντικείμενα που να τους ενοχλούν και όχι τα Τίρανα!


Εάν εγκαταλείψουμε την Αλβανία και δεν σταματήσουμε τις επιθέσεις σε αυτούς του βάρβαρους ισλαμιστές, δεν θα είμαστε πλέον Αλβανοί.


Η ύπαρξή μας εξαρτάται από τη δύναμη που θα δείξουμε για να διατηρήσουμε τις αλβανικές μας αξίες!

fjala.info

 

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr