Αλβανοτσάμης ιστορικός αμφισβητεί τη δολοφονία του Φεστίμ Λατό



Ιούλιος 21, 2019. 20:55

Ο Αλβανοτσάμης ιστορικός Άρμπεν Λάλα αντέδρασε στην είδηση της δολοφονίας του επιχειρηματία  Φεστίμ Λατό, όπως σημειώνει η αλβανική ιστοσελίδα  newsbomb.al.

Ο Λάλα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ότι ενδέχεται η είδηση αυτή να ανήκει στις λεγόμενες «Ψευδείς  ειδήσεις»/ ‘fake news’, επικαλούμενος διάφορους λόγους.


Σύμφωνα με τον Αλβανοτσάμη ιστορικό η είδηση του θανάτου του Λάτο γράφτηκε από τον Αλί Αλίου, έναν αδίστακτο, που πριν από δύο χρόνια για να συγκεντρώσει χιλιάδες ευρώ ισχυρίστηκε ότι το αδελφός του, Τόνι, μαρτύρησε στην «τσαμουριά», ενώ ο Τόνι εκείνη τη στιγμή έπινε μπύρες στη Γερμανία.


Γράφει ο Λάλα γιατί ενδέχεται να είναι 'ψευδής είδηση' ο θάνατος του Φεστίμ Λατό:


Γιατί σύμφωνα με τα μέλη της οικογένειάς του, ο Λατό  έχει 3 με 4 ημέρες που δεν επικοινώνησε με την οικογένειά του, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα.


Γιατί ο αδελφός του Τζεμίλ Λατό, δήλωσε ότι τον πήρε τηλέφωνο η ολλανδική αστυνομία. Αυτό είναι απίθανο να συμβεί, γιατί η ολλανδική αστυνομία θα επικοινωνούσε αρχικά με την αλβανική πρεσβεία, αυτή είναι η νομική διαδικασία.


Γιατί, επίσης, η αλβανική αστυνομία δεν έλαβε ενημερωτικό σημείωμα για το  υποτιθέμενο συμβάν.

Επίσης, αμφισβητείται η είδηση ότι δολοφονήθηκε στο κατώφλι του σπιτιού του. 



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr