Πρίλεπ: Κάτοικοι δίνουν 10.000 ευρώ στο δήμαρχο να καταστρέψει την πινακίδα στο άγαλμα του Αλεξάνδρου



Αύγουστος 18, 2019. 22:43


Ο δήμαρχος της πόλης Πρίλεπ (Πρίλαπος)  δήλωσε ότι η πινακίδα που τοποθετήθηκε στο άγαλμα του Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, θα τοποθετηθεί και στο άγαλμα του Αλεξάνδρου που βρίσκεται στο κέντρο του Πρίλαπου.


Η δήλωσή του προκάλεσε καταιγίδα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα και ένα από τα μηνύματα που στάλθηκαν στον επικεφαλής δήμαρχο, Ιλίγια Γιοβανόφσκι, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ‘Markukule’, αναφέρει:


«Δήμαρχε, σας ζητάμε προσωπικά να καταστρέψετε την πινακίδα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Πρίλεπ που λέει ότι ο Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και θα έχετε 10 χιλιάδες ευρώ για τη δημιουργικότητα αυτή! 
Αυτό δεν είχατε υποσχεθεί προεκλογικά όταν πηγαίνατε  από σπίτι σε σπίτι ;», λέει το μήνυμα που απευθύνεται στον Γιοβανόφσκι.


Ενημερωτικά σημειώνουμε ότι ο δήμαρχος προεκλογικά είχε υποσχεθεί ότι θα δίνει δώρο 10 χιλιάδων ευρώ σε κάθε νέα  δημιουργική επιχείρηση στο Πρίλεπ. Μια υπόσχεση που θα έδινε, όπως πίστευε,  τόνωση στην τοπική οικονομία.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr