Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019

Ο σερβικός στρατός συμμετέχει σε ρωσική άσκησηΣεπτέμβριος 2, 2019. 21:55

Διακόσιοι περίπου στρατιώτες  της 3ης ταξιαρχίας  της Σερβίας θα λάβουν μέρος σε ασκήσεις τακτικής με πραγματικά πυρά στη Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του σερβικού υπουργείου Άμυνας, οι Σέρβοι στρατιώτες θα συνεργαστούν με τους Ρώσους στρατιώτες προκειμένου να αυξήσουν το επίπεδο εκπαίδευσης με διάφορες επί μέρους ασκήσεις, όπως  της πορείας στο χώρο στον πολεμικών επιχειρήσεων, προετοιμασίας και άμυνας όσον αφορά τη χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών από τον εχθρό, ραδιοφωνικές παρεμβολές και ασκήσεις οργάνωσης επιθέσεων.


Τα όπλα τα οποία θα χρησιμοποιήσουν οι Σέρβοι στρατιώτες θα προσφερθούν από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας.


Το σερβικό δημοσίευμα, σημειώνει ότι είναι η τρίτη χρονιά που τμήμα του σερβικού στρατού συμμετέχει σε άσκηση της ρωσικής Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr