Αλβανία: Οι νέοι βουλευτές ζητούν να πάρουν άτοκα δάνεια



Σεπτέμβριος 27, 2019. 20:10

Τίρανα.

Νέοι βουλευτές της αντιπολίτευσης στο Κοινοβούλιο, ζήτησαν από τον πρόεδρο του κοινοβουλίου να δημιουργήσει ένα νομικό υπόβαθρο για να λάβουν δάνεια μηδενικού επιτοκίου για αγορά κατοικιών.



Ο επικεφαλής της Συνέλευσης, ωστόσο,  ανέφερε ότι το ζήτημα αυτό θα πρέπει να απευθυνθεί στο Δήμο Τιράνων ώστε μέσω ενός ταμείου δανείου να λάβουν  χρηματικά ποσά με ευνοϊκούς όρους.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι νέοι εκπρόσωποι του λαού, που απολαμβάνουν τα πλήρη δικαιώματα του βουλευτή, ζητούν να καρπωθούν κάθε όφελος που τους παρέχεται.


Ορισμένοι κάνουν πολυδάπανη ζωή, ενώ άλλοι έχουν μόνο τον μισθό του βουλευτή και η διαμονή στην πρωτεύουσα, Τίρανα,  μεταφράζεται σε υψηλό κόστος για αυτούς.


Έτσι, ομάδα βουλευτών σκέφθηκε να επισκεφθεί τον αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου Μουσλίμ Μουρίζι, ο οποίος κατά τη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων, ζήτησε από τον πρόεδρο Ρούτσι, να εγκρίνει νόμο για τη χορήγηση δανείων με ευνοϊκούς όρους ή μηδενικού επιτοκίου  για νέους βουλευτές, προκειμένου να διασφαλισθεί  η ευημερία των νέων εκπροσώπων του λαού.


abcnews.al


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr