Σκόπια: Εξαρθρώθηκαν εγκληματικές ομάδες- κατασχέθηκαν αυτοκίνητα, όπλα, ναρκωτικά



Δεκέμβριος 7, 2019.19:46


Δέκα άτομα από τα χωριά Γκαρτσέτς και Αρατσίνοβο στα Σκόπια, συνελήφθησαν σε μια εκτεταμένη αστυνομική επιδρομή που ξεκίνησε στις πέντε το πρωί.



Κατασχέθηκαν αυτοκίνητα, όπλα και ναρκωτικά. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, η συντονισμένη αστυνομική δράση είχε ως στόχο πιθανά μέλη εγκληματικών ομάδων που δρουν στην περιοχή των Σκοπίων με τεκμηριωμένα εγκλήματα ‘που προκαλούν γενικό κίνδυνο’ και ‘θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια με παράνομες κατασκευές και διακίνησης όπλων καθώς και ναρκωτικών’.


Κατά την έρευνα στις οικίες των υπόπτων εντοπίστηκαν πιστόλια, τουφέκια, πυρομαχικά, σφαίρες διαφορετικού διαμετρήματος, αλεξίσφαιρα, φορητοί υπολογιστές, εξοπλισμό παρακολούθησης βίντεο, κάρτες Sim, χρήματα σε διάφορες ονομαστικές αξίες και πολλά άλλα.


Συνελήφθησαν δέκα άτομα ηλικίας από 28 έως 56 ετών από τα δύο αναφερόμενα χωριά.


Το υπουργείο Εσωτερικών δήλωσε ότι οι δραστηριότητες για την καταπολέμηση σοβαρών εγκλημάτων με στοιχεία βίας θα συνεχισθούν με μεγαλύτερη ένταση και ενισχυμένα μέτρα.


zurnal.mk, sdk.mk

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr