Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

Ο Αραβικός Σύνδεσμος συζητά στο Κάιρο για την ανάκληση της αναγνώρισης της κυβέρνησης της ΤρίποληςΔεκέμβριος 10, 2019. 21:43

Βεγγάζη.

Λιβυκό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Αραβικός Σύνδεσμος συνεδριάζει για τις εξελίξεις στη Λιβύη και γενικότερα στην περιοχή. 

Πηγές από τη Γραμματεία του Αραβικού Συνδέσμου αναφέρουν τα εξής:«Η κυβέρνηση της  Εθνικής Συμφωνίας με έδρα την Τρίπολη, έχει χάσει μεγάλο μέρος της νομιμότητάς της, την εξουσία,  και τη συμφωνία των Λίβυων σχετικά με αυτήν, για αυτό συζητάμε για την ανάκληση της αραβικής αναγνώρισης της αφού έγινε μέρος της σύγκρουσης και αναζητά βοήθεια από περιφερειακά κόμματα (σημ.: το τουρκικό AKP) που έχουν ιστορικές φιλοδοξίες στην αραβική περιοχή».


Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Ελλάδα έχει καταθέσει αντιρρήσεις στα Ηνωμένα Έθνη για τη συμφωνία της κυβέρνησης της Εθνικής Συμφωνίας της Τρίπολης με την Τουρκία για τα θαλάσσια σύνορα, τονίζοντας την παραβίαση του διεθνούς δικαίου.


addresslibya.co


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr