Το Κοσσυφοπέδιο ζήτησε βοήθεια από την Τουρκία για τον κορωνοϊό



Μάρτιος 19, 2020. 20:27

Πρίστινα.

Ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι είχε σήμερα τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την οποία συνομίλησαν για τις διμερείς σχέσεις και τις δυνατότητες συνεργασίας για την καταπολέμηση της πανδημίας του Covid-19.



«Τελείωσα μια τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Τουρκίας, τον φίλο μου και του λαού του Κοσσυφοπεδίου, τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μιλήσαμε για τις διμερείς σχέσεις και τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών για να ξεπεράσουμε αυτήν την κατάσταση και να καταπολεμήσουμε την πανδημία του COVID-19.


» Ζήτησα από τον πρόεδρο Ερντογάν ιατρική, υλικοτεχνική και τεχνική υποστήριξη για την αποτελεσματικότερη  καταπολέμηση της πανδημίας και την καλύτερη προστασία του λαού του Κοσσυφοπεδίου.


Ο πρόεδρος  Ερντογάν δεσμεύθηκε ότι όλα όσα διαθέτει η Τουρκία θα εξυπηρετήσουν και το λαό του Κοσσυφοπεδίου.


Είμαι πάντοτε ευγνώμων για την υποστήριξη του προέδρου Ερντογάν και του τουρκικού λαού», κατέληξε ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου.




--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr