Ζάεφ από το Βέλες: Να είστε υπερήφανοι, ως μέλος του ΝΑΤΟ λάβαμε την εγγύηση του κράτους μας



«Μπήκαμε στο ΝΑΤΟ είμαστε και στην ΕΕ», το σύνθημα του Ζάεφ


Ιούνιος 30, 2020. 23:11

Βέλες.

«Αγαπητοί πολίτες του Βέλες, να είστε υπερήφανοι, πήραμε πιστοποίηση του κράτους (εχέγγυα για το κράτος μας). Απόψε ο Μακεδόνας Ζάεφ απευθύνεται στους Μακεδόνες του Βέλες, ο μακεδονικός χορός θα παίξει και θα παίζεται και στις δύο πλευρές του Βαρδάρη τους αιώνες που θα ακολουθήσουν. 


Λάβαμε την ταυτότητα από τον ΟΗΕ που λέει : Μακεδόνες/πολίτες της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, που μιλούν μακεδονικά.

»Οι συμφωνίες που πετύχαμε με τη Βουλγαρία και την Ελλάδα ήταν η κάρτα εισόδου μας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Οι καρδιές φτερούγισαν από χαρά όταν η σημαία του ΝΑΤΟ υψώθηκε μπροστά από το κοινοβούλιο μας και όταν η σημαία μας υψώθηκε μπροστά από τα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο πρόεδρος του SDSM, Ζόραν Ζάεφ στο σημερινό  φόρουμ πολιτών στο Βέλες.


Ο Ζάεφ πρόσθεσε ότι ο καιρός, που τα δισεκατομμύρια ευρώ των πολιτών πήγαιναν σε αγάλματα και θλιβερές προσόψεις φελιζόλ στα κτήρια του κέντρου των Σκοπίων,  έχει περάσει, και ότι οι πολίτες είναι αποφασισμένοι να μην επιστρέψουν να έρθει πάλι αυτό το σκοτεινό καθεστώς (του VMRO-DPMNE).


Επιτέθηκε εναντίον του επικεφαλής του VMRO-DPMNE, λέγοντας ότι για τις εκλογές της 15ης Ιουλίου δεν υπάρχει άλλη επιλογή.


Τόνισε, μάλιστα,  χαρακτηριστικά ότι «έχουμε ξεπεράσει την εποχή του φόβου και του τρόμου, την εποχή των απειλών και των εκβιασμών του υβριδικού καθεστώτος που διαφωνούσε τόσο μέσα στη χώρα με όλους τους πολιτικούς αλλά και με όλες τις γειτονικές χώρες».


makfax.com.mk


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr