Βουλγαρία: Εκατοντάδες πτήσεις από και προς τη Σόφια ακυρώθηκαν



Ιούνιος 25, 2020. 20:37

Εκατοντάδες πτήσεις από 21 αεροπορικές εταιρείες με προορισμό τη βουλγαρική πρωτεύουσα, Σόφια,  ακυρώθηκαν στις 16:00 στις 25 Ιουνίου.



Οι πτήσεις που ακυρώθηκαν  δημοσιεύονται στον ιστότοπο του βουλγαρικού υπουργείου Μεταφορών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών.


Η Bulgaria Air ακύρωσε  πτήσεις προς Μιλάνο, Ρώμη Φιουμιτσίνο, Βρυξέλλες, Βάρνα, Μπουργκάς, Αθήνα, Ζυρίχη, Πράγα, Τελ Αβίβ, Παρίσι, Βιέννη, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Μάλαγα, Βαλένθια, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Λάρνακα και Τενερίφη.


 Ο βουλγαρικός αερομεταφορέας θα πετάει στο Φιουμιτσίνο μόνο μία φορά την εβδομάδα, Παρασκευή, έως τις 21 Αυγούστου. Οι πτήσεις προς την Πράγα μέχρι το τέλος της θερινής περιόδου θα είναι επίσης μία - μόνο τη Δευτέρα.


Έχουν ακυρωθεί όλες οι πτήσεις μέχρι τέλος Ιουλίου από την οικονομική Weiser, την Alitalia, Ryanair σε πολλές περιπτώσεις για όλο το καλοκαίρι.


 Η Turkish Airlines ακύρωσε όλες τις πτήσεις της από τις 23 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου και η Air France ακύρωσε τις πτήσεις από το Παρίσι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Τουλάχιστον μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, δεν θα πετάξει από τη Μόσχα στη Σόφια και το Aeroflot. Η Qatar Airlines ξεχνά τη διαδρομή Ντόχα - Σόφια έως τις 24 Οκτωβρίου.




--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr