Τουρκικά ταξιδιωτικά γραφεία: Εκδρομή Εμβολιασμού στη Σερβία- τιμή πακέτου

Κέντρο εμβολιασμού στη Σερβία


Απρίλιος 12, 2021. 21:35. Ελλάδα.

Σε μια εποχή που ολόκληρος ο κόσμος περιμένει τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, διάφορες εταιρείες εκμεταλλεύονται αυτήν την έλλειψη, κάνοντας ασυνήθιστες ταξιδιωτικές προσφορές, προσφέροντας σε «πακέτα» το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.


Ένα τέτοιο είναι μια ταξιδιωτική εταιρεία από την Τουρκία, η οποία πρόσφατα προσέφερε τουριστικά ταξίδια στη Σερβία, εντός της οποίας, σύμφωνα με ισχυρισμούς, αφού οι ταξιδιώτες θα επισκεφθούν τα πολιτιστικά αξιοθέατα του Βελιγραδίου, μπορούν επίσης να εμβολιασθούν κατά του κορωνοϊού.

Σχετικές είναι οι αναφορές από το klix.ba και την sabah.com.tr που σημειώνουν ότι ο διευθυντής του τουρκικού ερευνητικού προγράμματος στο Ινστιτούτο της Ουάσινγκτον για τη Μέση Ανατολή, Soner Cagaptay, δημοσίευσε μια τέτοια προώθηση στο προφίλ του στο Twitter, με ένα τουριστικό πακέτο αξίας 799 ευρώ.


Εκτός από τις τυπικές πληροφορίες της προσφοράς σχετικά με τη διαμονή και τις τουριστικές δραστηριότητες, λέγεται ότι είναι δυνατή η λήψη της πρώτης δόσης εμβολίου Pfizer Biontech κατά την περίοδο από 23 έως 25 Απριλίου, ενώ ο επανεμβολιασμός έχει προγραμματιστεί για την περίοδο από 14 έως 16 Μαΐου. 

Και στον επίσημο ιστότοπο της Σερβικής Πρεσβείας στην Άγκυρα, από χθες, λέγεται ότι προς το παρόν δεν υπάρχει εμβολιασμός ξένων πολιτών στη Σερβία.

«Η Πρεσβεία θέλει να ενημερώσει όλους τους ξένους πολίτες (χωρίς άδεια διαμονής στη Σερβία) ότι οι αλλοδαποί πολίτες δεν μπορούν να εμβολιαστούν στη Δημοκρατία της Σερβίας. Η Δημοκρατία της Σερβίας επικεντρώνεται επί του παρόντος στον εμβολιασμό των πολιτών της και, όπως και πριν, θα συνεχίσουμε να βοηθούμε όλους τους φίλους μας. Εάν, ωστόσο, την επόμενη περίοδο υπάρξει πιθανότητα εμβολιασμού αλλοδαπών χωρίς να διαμένουν στη Σερβία θα γίνει σχετική ενημέρωση».

 --

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr