Ο Βαγγέλης Ντούλες ζητά επανάληψη των εκλογών στη Δρόπολη


Μάιος 5, 2021. 09:11. Ελλάδα.

Δρόπολη- Αλβανία

 

Ο επικεφαλής του Κόμματος Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-  ΚΕΑΔ/PBDNJ, Βαγγέλης Ντούλες, αντέδρασε στην απόφαση της κυβέρνησης να εφαρμόσει καραντίνα σε άτομα που εισέρχονται από την Ελλάδα και τη  Βόρεια Μακεδονία πριν από τις εκλογές, με μοναδικό σκοπό τον αποκλεισμό των ψήφων των μεταναστών.

Στο στούντιο του Log, ο Ντούλες ζήτησε την επανάληψη των εκλογών τουλάχιστον στο Δήμο της Δρόπολης, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, η επιβολή καραντίνας συνιστά παραβίαση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων.


Στην ίδια γραμμή ήταν  και ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών,  Φατμίρ Μεντίου, ο οποίος χαρακτήρισε την απόφαση της Επιτροπής ως πολιτική, η οποία εξυπηρετεί τα συμφέροντα του πρωθυπουργού  Έντι Ράμα.

«Απαιτούμε την επανάληψη των εκλογών στις μειονοτικές περιοχές. Αντίθετα με το νόμο, απαγορεύτηκε μαζικά στους μετανάστες να ασκήσουν το  εκλογικό τους δικαίωμα. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, πρέπει να επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία, τουλάχιστον στον δήμο της Δρόπολης», είπε ο επικεφαλής του ΚΕΑΔ.

Koha Jone, Syri,

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr