Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Λιβύη: Ο Χαφτάρ εγκαινίασε στρατιωτικό νοσοκομείο στη Βεγγάζη


Μάρτιος 1, 2023. Ελλάδα.

Βεγγάζη.

Ο Διοικητής του Εθνικού Λιβυκού Στρατού, Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, εγκαινίασε το στρατιωτικό νοσοκομείο «15 Οκτωβρίου» στη Βεγγάζη, παρουσία πλήθους στρατιωτικών προσωπικοτήτων και ηγετών, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε από τη «Γενική Διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι το νοσοκομείο είναι εξοπλισμένο στο υψηλότερο επίπεδο και εφοδιάστηκε με τις πιο πρόσφατες ιατρικές συσκευές και εξοπλισμό, επισημαίνοντας ότι ο Χαφτάρ κατέβαλε «προσπάθειες για τον εξοπλισμό του νοσοκομείου, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές».


Σημειώνεται ότι στην αναβάθμιση της λειτουργίας του νοσοκομείου συμμετείχαν Ιταλοί εμπειρογνώμονες προκειμένου να υπάρξει συνεργασία στον τομέα της εκπαίδευσης, της ανάπτυξης και του εξοπλισμού με τις τελευταίες ιατρικές τεχνολογίες, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος των μέσων ενημέρωσης του νοσοκομείου Δρ Αμπντούλ Ραχμάν Γουσούφ Φαρατζαλλάχ.

Al Wasat

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr