Ο Καντίροφ αποκάλυψε «κοινές δουλειές» με τον επικεφαλής της Βάγκνερ

 


Απρίλιος 25, 2023. Ελλάδα.

Σήμερα, Τρίτη, ο πρόεδρος της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ αποκάλυψε την ύπαρξη «κοινών εργασιών» που εκτελούνται με τον επικεφαλής της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Βάγκνερ, Γιεβγκένι Πριγκόζιν.

«Συχνά οι εργασίες εκτελούνται από κοινού και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτές στο τηλέφωνο», είπε ο Καντίροφ στο κανάλι του στο Telegram.

Ο Τσετσένος ηγέτης, ο οποίος έχει επίσης στρατεύματα που πολεμούν στην Ουκρανία, πρόσθεσε ότι «δεν θα αποκαλύψει λεπτομέρειες», αλλά είπε: «Θα μάθετε τα αποτελέσματα σύντομα».

Ο Καντίροφ ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Συζήτησα με τον αγαπητό μου αδελφό Γιεβγκένι Πριγκόζιν πολύ καυτά ζητήματα διεθνούς χαρακτήρα».

Ο Καντίροφ χλεύασε τις δυτικές κυρώσεις που τους επιβλήθηκαν, σχολιάζοντας τη φωτογραφία που δημοσίευσε: «Τα πρόσωπα είναι πολύ χαρούμενα, γιατί ένα μικρό μέρος της συζήτησης ήταν αφιερωμένο στις δυτικές κυρώσεις εναντίον και των δύο μας... Γελάσαμε για πολλή ώρα με αυτόν τον  παραλογισμό».

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr