«Τράβηξε τα χέρια σου από την Τουρκία!» - Ο Κιλιτσντάρογλου κατηγορεί τη Ρωσία για ανάμειξη στις εκλογές

 


Μάιος 11, 2023. Ελλάδα.

 

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Εθνικής Συμμαχίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε ότι οι Ρώσοι κρύβονται πίσω από τα μοντάζ, το Deep Fake περιεχόμενο και τις κασέτες που κυκλοφορούσαν  λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

Κάλεσε τους Ρώσους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν θέλετε να συνεχιστεί η φιλία μας μετά τις 15 Μαΐου, πάρτε το χέρι σας από το τουρκικό κράτος. Είμαστε ακόμα υπέρ της συνεργασίας και της φιλίας», είπε.

Μάλιστα, ο Κιλιτσντάρογλου στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε ένα μήνυμα προς τους Ρώσους γραμμένα στα ρωσικά. Του κατηγόρησε για κάποιες δημοσιεύσεις και μονταρισμένα πλάνα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Τι έγινε;

Πρόσφατα, μια σειρά από κασέτες και μοντάζ άρχισαν να μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μία από τις αναρτήσεις που έγιναν ημέρες πριν από τις 14 Μαΐου απευθύνονταν στον Μουχαρέμ Ιντζέ, Πρόεδρο Κόμματος της χώρας και υποψήφιο για την προεδρία.

Αρνούμενος τις κατηγορίες εναντίον του Ιντζέ, είπε ότι τα μέλη της FETO συνωμότησαν εναντίον του. Μετά από όσα έγιναν, ο Ιντζέ απέσυρε σήμερα την υποψηφιότητά του, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.

--

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- https://www.echedoros-a.gr