Νέες επιδρομές της Συμμαχίας σε Ιράκ και Συρία




Σεπτέμβριος 27, 2014.

Μια νέα σειρά αεροπορικών επιθέσεων άρχισε σήμερα από τη διεθνή συμμαχία σε στόχους του ισλαμικού κράτους στο Ιράκ και τη Συρία, σύμφωνα με το αραβικό Σκάι  Νιουζ.


«Η κεντρική διοίκηση των ΗΠΑ (Πεντάγωνο) δήλωσε ότι οι επιθέσεις έπληξαν 7 στόχους στη Συρία συμπεριλαμβανομένου ενός κτηρίου που ανήκει στην εξτρεμιστική οργάνωση και δύο στρατιωτικά οχήματα στη διάβαση των συνόρων της πόλης Άιν αλ Αράμπ (Κομπανί), όπου βρίσκονται Κούρδοι πολιορκημένοι.

Σύμφωνα, εξάλλου, με το Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αεροσκάφη του διεθνούς συνασπισμού ξεκίνησαν τις πρώτες επιθέσεις στην επαρχία Χομς, ειδικά στην περιοχή της ερήμου ‘αλ Χαμάντ’ και σε περιοχές που ελέγχονται από τους εξτρεμιστές κοντά στα σύνορα Συρίας- Τουρκίας.

Στο Ιράκ έγιναν τρεις  αεροπορικές επιθέσεις που  επικεντρώθηκαν  σε στόχους των τρομοκρατών  νοτιοδυτικά του Αρμπίλ, αναφέρει το δημοσίευμα.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr