Σκόπια: Η αντιπολίτευση κατέθεσε μηνύσεις κατά του πρωθυπουργού και στελεχών του






Μάρτιος 4, 2015.

Σύμφωνα με δήλωση του Λιούμπτσο Νικολόφσκι,  μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης στην FYROM, η αξιωματική αντιπολίτευση υπέβαλε μηνύσεις κατά του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι και των συνεργατών του, Σάσο Μιγιάλκοφ, Γκορντάνα Γιανκουλόφσκα, Μίλε Γιανκιέσκι, Μαρτίν Πρότεγκερ καθώς και εναντίον του δημάρχου του Γκάζι Μπάμπα,  Τόνι Τραϊκόφσκι.


 Κατά αυτών απευθύνονται κατηγορίες για αδικήματα που προκύπτουν από το περιεχόμενο των δημοσιευμένων αρχείων των καταγεγραμμένων τηλεφωνικών συνδιαλέξεων που δημοσιεύθηκαν από τον πρόεδρο του SDSM, Ζόραν Ζάεφ.

Κατηγορούνται επίσης για παραβίαση της νομοθεσίας, για συκοφαντία,  για παράνομη σύλληψη του προέδρου του κόμματος «Ενωμένη Μακεδονία», Λιούμπε Μπόσκοφσκι, την παράνομη κατεδάφιση  του κτηρίου  Cosmos’ και τις παράνομες απολύσεις υπαλλήλων, πολιτικών αντιπάλων του κυβερνώντος κόμματος.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr