Οι Αμερικανοί ζητούν συνεργασία με την Αίγυπτο για τη Λιβύη




Μάιος 3, 2015.

Σήμερα, Κυριακή,  έφθασε στο Κάιρο, ο Devin Nunes, πρόεδρος της  Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Πληροφοριών για μια διήμερη επίσκεψη, στη διάρκεια της οποίας θα αναζητήσει την υποστήριξη και τη συνεργασία μεταξύ της Αιγύπτου και των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως σημειώνει η αιγυπτιακή «Επτά ημέρες» .


Διπλωματικές πηγές, γράφει το δημοσίευμα,  σημειώνουν ότι ο Ρεπουμπλικάνος νομοθέτης, Devin Nunes,  θα εστιάσει  το ενδιαφέρον του, στις συζητήσεις με τους Αιγύπτιου αξιωματούχους,  στην ανάγκη  ενός κοινού παρανομαστή για την καταπολέμηση των τρομοκρατικών οργανώσεων σε όλες τις χώρες της περιοχής με  έναν ενιαίο τρόπο και μηχανισμό, ανεξάρτητα εάν οι τρομοκρατικές ομάδες βρίσκονται στη Λιβύη, στο Ιράκ ή τη Συρία.

Οι πηγές σημειώνουν, ότι στο μηχανισμό που προτείνεται από τον Αμερικανό πρόεδρο της Επιτροπής Πληροφοριών, θα συμπεριληφθούν και δράσεις κατά της τρομοκρατίας, όπως αυτή εμφανίζεται στη χερσόνησο του Σινά.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr