«Ουκρανέζες θα πολεμήσουν τους Ρώσους στο πλευρό των Τατάρων της Κριμαίας»




Μάρτιος 12, 2016.

Ουκρανέζες εθελόντριες που είναι διαποτισμένες με έντονο ακραίο εθνικισμό (ναζισμό),  θα πολεμήσουν τις ρωσικές δυνάμεις ‘κατοχής’ στο πλευρό των Τατάρων της Κριμαίας, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.



Σε αρκετές χιλιάδες έφθασαν οι δυνάμεις στην Ουκρανία που θα αγωνισθούν κατά της ‘κατοχής’ της Κριμαίας από τους Ρώσους και όλοι αυτοί είναι από όλες τις θρησκείες και τα φύλα, όπως σημειώνεται.




Η Οξάνα μια 24χρονη που είναι εθελόντρια στρατιώτης, δήλωσε ότι από νωρίς στη ζωή της  έγινε εθνικίστρια, αλλά ο ρωσικός στρατός και η πολιτικής της Ρωσίας με την εισβολή στην Κριμαία την ανάγκασε να ενταχθεί σε μια ένοπλη εθνικιστική ομάδα.


Η ίδια δήλωσε ότι  πολλοί φίλοι της αγωνίζονται ήδη στο πλευρό των δυνάμεων των Τατάρων στην περιοχή.
Οι γυναίκες στρατιώτες βρίσκονται σε ένα ‘μίνι’ στρατόπεδο μόλις τρία χιλιόμετρα από τη συνοριακή πύλη  Congar.


Μία άλλη, η Κάτια, είπε ότι «η Ρωσία δεν έχει κανένα δικαίωμα να καταλάβει τη χώρα μας. Οι φίλες μου και εγώ ενταχθήκαμε με τους Τατάρους και θα νικήσουμε τη Ρωσία».


Πολλές εθελόντριες, όπως γράφει το τούρκικο δημοσίευμα,  έχουν ενταχθεί  στο στρατό της Ουκρανίας, είναι γνωστές για την τόλμη και το θάρρος τους στο πεδίο της μάχης.

Οι περισσότερες διακατέχονται  από άγριο εθνικισμό και έχουν ακροδεξιές  πολιτικές τοποθετήσεις (Ναζί). Ορισμένες είναι στο τάγμα «Αζόφ» που έλαβαν πέρσι,  ενεργό μέρος στην ουκρανική στρατιωτική δράση στο ανατολικό τμήμα της χώρας

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ