Ρωσικό δικαστήριο αθώωσε συγγραφέα που ζητά την εκδίωξη των Εβραίων




Απρίλιος 20, 2016.

Τελ Αβίβ.
 
Στις 19 Απριλίου στο Μουρμάνσκ διακόπηκε μια ποινική υπόθεση με την κατηγορία του εξτρεμισμού κατά του συγγραφέα Αντόν Μπλαγκίν (Антон Благин) που καλούσε για την εκδίωξη των Εβραίων από τη Ρωσία, όπως σημειώνει το ρωσόφωνο ισραηλινό δημοσίευμα.




Το δικαστήριο έκρινε ότι «το υποτιθέμενο έγκλημα του Μπλαγκίν είναι έγκλημα μικράς σημασίας» και ανακοίνωσε την περάτωση της δίωξής του με την παραγραφή της κατηγορίας του.



«Ο συγγραφέας ενθαρρυμένος από την αθώωσή του, αμέσως σήμανε επίθεση», σημειώνει το δημοσίευμα, «ευχαρίστησε τους αναγνώστες του και τους οπαδούς του λέγοντας ότι τίθεται τέρμα στις διώξεις σε υποθέσεις εναντίον των Εβραίων».



«Οι Εβραίοι, που αποτελούν μέρος μιας διεθνούς ομάδας του «εβραϊκού ραββινισμού» αντιπροσωπεύουν ένα παρασιτικό δημιούργημα πάνω από τους Εβραίους, εξίσου επικίνδυνο από ό, τι ήταν το Εθνικο-Σοσιαλιστικό  Κόμμα στη Ναζιστική Γερμανία», γράφει ο συγγραφέας στο βιβλίο του και προσθέτει: 


«Αυτή η διεθνής ομάδα του «εβραϊκού ραββινισμού» χρησιμοποιείται ευρέως ως ένα ‘διεθνές μέσο’ για να υποδαυλίσει την εχθρότητα και το μίσος μεταξύ των λαών. Παραδείγματα θέτω στο βιβλίο μου», αναφέρει το δημοσίευμα για τις δηλώσεις του συγγραφέα.


Και συνεχίζει: 


«Μάλιστα, η σφραγίδα –κλισέ,  του «Ολοκαυτώματος των 6.000.000 Εβραίων» είναι το πιο αγαπημένο στο εβραϊκό οπλοστάσιο.


 Οι Εβραίοι το χρησιμοποιούν στα διεθνή μέσα ενημέρωσης κάθε φορά όταν θέλουν να κρύψουν τα δικά τους εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».



Το βιβλίο του Ρώσου συγγραφέα φέρει τον τίτλο «Η Αποκάλυψις έρχεται αύριο» [«Апокалипсис наступит завтра»] και παρά το αντισημιτικό περιεχόμενο και την υποκίνηση για βία κατά των Εβραίων, διανέμεται ελεύθερα στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας τα τελευταία χρόνια.



Μάλιστα- συνεχίζει το δημοσίευμα- στις σελίδες  41-42 του βιβλίου του Ρώσου συγγραφέα σημειώνεται: 


«Στην ιστορία της Ρωσίας δεν ήταν μία φορά κατά την οποία είχε ληφθεί απόφαση για τον περιορισμό των Εβραίων, βλέποντας ότι αυτή η πράξη είναι ο μόνος τρόπος για να προστατευθεί η κοινωνία από τους εγκληματίες»



Αυτό ακολούθησε ο Ιβάν ο Τρομερός, η Αικατερίνη η Πρώτη, η Ελισάβετ. Υπάρχει μάλιστα και ένα διάταγμα της Αικατερίνης της πρώτης «για απέλαση των Εβραίων από τη Ρωσίας» στις 26 Απριλίου του 1727!



Η βίαιη εκδίωξη των Εβραίων από το κράτος, φυσικά δεν λύνει όλα τα προβλήματα με τα οποία η Ρωσία έχει επανειλημμένως αντιμετωπίσει. Αλλά το θέμα  της απέλασης των Εβραίων είχε μια θετική αντιμετώπιση στη χώρα…



Μετά από όλα αυτά, η εβραϊκή λογική που συνδέεται στην τέχνη της εξαπάτησης ή του άδικου ή γενικότερα της δυσφήμισης, σε κάθε περίπτωση είναι πέρα από την αλήθεια…



Η έννοια της ‘εβραϊκής λογικής’ εμφανίσθηκε στη Ρωσία, λόγω της πρακτικής των Εβραίων και της ρητορικής  που ακολούθησαν στη ζωή τους με βάση τους νόμους και τις εντολές της Τορά.


Η υλοποίηση της εβραϊκής λογικής από τους επικεφαλείς του Γ΄ Ράιχ τη συσχέτισε με την ιδεολογία του ναζισμού».



Στις 27 Νοεμβρίου του 2015 το περιφερειακό δικαστήριο του Λενίσκι της πόλης Μουρμάνσκ αναγνώρισε το βιβλίο « Η Αποκάλυψις έρχεται αύριο» ως εξτρεμιστικό βιβλίο. Ωστόσο, η απόφαση του δικαστηρίου χθες να αθωώσει τον συγγραφέα, ουσιαστικά ακυρώνει την ετυμηγορία του Νοεμβρίου, σημειώνει το ισραηλινό δημοσίευμα.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ