“Αυτό είπα στον Πάνο Καμμένο, όταν ‘απείλησε’ στα αλβανικά σύνορα”- Υπουργός Άμυνας Αλβανίας




Απρίλιος 25, 2017. 14:36

«Πριν από μερικούς μήνες- γράφει το αλβανικό δημοσίευμα- ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εμφανίσθηκε ντυμένος με στρατιωτικά στα σύνορα με την Αλβανία και έδωσε απειλητικά μηνύματα προς το έθνος και την κυβέρνηση, σε μια 



χρονική περίοδο που ο πρωθυπουργός, Έντι Ράμα,  προέβη σε δηλώσεις  για τους τσάμηδες με αφορμή του θέματος της κατεδάφισης οικιών Ελλήνων στη Χιμάρα.



 Για το θέμα αυτό η υπουργός Άμυνας, Μίμη Κοδέλι, μίλησε για πρώτη φορά και παρουσιάζει τι ειπώθηκε με τον ομόλογό της μετά από μια έκθεση στρατιωτικού εξοπλισμού.



Κληθείσα να απαντήσει σε εκπομπή  της TVSH, η Κοδέλι θεώρησε ως λανθασμένες και άνευ νοήματος τη στάση του Έλληνα ομολόγου του.



«Το ότι φόρεσε μια στρατιωτική φόρμα δεν έχει κάποιο νόημα, αλλά πιστεύω ότι αυτό έγινε για πολιτική εσωτερική κατανάλωση», είπε η Κοδέλι.



«Συναντήθηκε με τον υπουργό Πάνο Καμμένο τον Φεβρουάριο, τον ρώτησα εάν τότε ήταν ήρεμος, σχετικά με το περιστατικό. Κατάλαβε την ερώτησή μου και είπε απλά «είμαι ήρεμος», είπε η Κοδέλι.



Αναφερόμενη στις σχέσεις Αλβανίας- Ελλάδας, η Αλβανίδα υπουργός δήλωσε ότι οι σχέσεις των δύο χωρών είναι πολύ στενές, όπως πρέπει να είναι σε δύο χώρες μέλη του ΝΑΤΟ.




(shqiperiaime.al)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr