Σκόπια: Ο Ιβάνοφ περιμένει εγγυήσεις από τον Ζάεφ για να του δώσει εντολή




[Ο Ιβάνοφ περιμένει εγγυήσεις από τον Ζάεφ και θα ενεργήσει σύμφωνα με την «καθιερωμένη πρακτική»]



Μάιος 10, 2017. 20:42


Σκόπια. 


Ο πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ αναμένει από το κόμμα της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης να προβεί σε δημόσια ομιλία, στην οποία μαζί με τους εταίρους του συνασπισμού θα παράσχει εγγυήσεις για την ενίσχυση της ενότητας του κράτους και ότι όλα θα ‘πάνε’  σύμφωνα με το Σύνταγμα, ανέφερε σήμερα το Γραφείο του Προέδρου, επιβεβαιώνοντας ότι έλαβε την επιστολή από τον πρόεδρο της Συνέλευσης, Ταλάτ Τζαφέρι.




«Η επιστολή της Συνέλευσης ελήφθη από το γραφείο του προέδρου, χθες, 9 Μαΐου 2017. Ο Ιβάνοφ αναμένει από το SDSM να προβεί σε δημόσια ομιλία, μαζί με τους εταίρους του συνασπισμού, όπου θα παράσχει εγγυήσεις για την ενίσχυση της ενότητας του κράτους και ότι όλα θα είναι σύμφωνα με το Σύνταγμα»

 
Ο Ιβάνοφ υποστηρίζει ότι η αποκληθείσα ‘Πλατφόρμα των Τιράνων’, ούτε οποιαδήποτε άλλο έγγραφο ή πράξη αντίθετη με το Σύνταγμα δεν μπορεί να προωθηθεί, ούτε να αποτελέσει βάση για το σχηματισμό και τη δράση μιας κυβέρνησης στη χώρα.
 Ο πρόεδρος σχετικά με την απονομή της εντολής θα ενεργήσει σύμφωνα με το Σύνταγμα και τη συνήθη πρακτική, αναφέρει το γραφείο του Ιβάνοφ.
(plusinfo.mk)



--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr