Παράπονα Σκοπιανών: Σε χάρτη του Καρλ Μπιλντ δεν υπάρχουν οι ψευδο-μακεδόνες




Μάιος 27, 2017. 21:56

Οι ψευδο-μακεδόνες είναι γνωστοί στον Καρλ Μπιλντ (Carl Bildt), ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας και κατόπιν πρωθυπουργός, είναι ένας βαθύς γνώστης των πολέμων της Γιουγκοσλαβία, ως διαπραγματευτής ή διαμεσολαβητής στον πόλεμο της Βοσνίας.



 Είναι γνωστός πολιτικός ως σκληρός υπέρμαχος της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, και υποστηρικτής της τμημάτων Μουτζαχεντίν της Βοσνίας και των Αλβανών παραστρατιωτικών του Κοσσυφοπεδίου και των Σκοπίων, γράφει το σλαβο-σκοπιανό δημοσίευμα και συνεχίζει:



 Ο Καρλ Μπιλντ εμφανίσθηκε πρόσφατα  στη χώρα μας (Σκόπια) ως εκπρόσωπος ΜΚΟ ή ως συμπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου  Εξωτερικών Σχέσεων.



Πριν από λίγο καιρό ο  Μπίντ παρουσίασε ένα χάρτη στα κοινωνικά δίκτυα που δείχνει τα ευρωπαϊκά κράτη με την εκπροσώπηση της δεύτερης εθνότητας που έχουν στη χώρα τους.



Τι λέει για τις βαλκανικές χώρες



Στη Ρουμανία δείχνει ότι η δεύτερη πολυπληθέστερη εθνική ομάδα είναι οι Ούγγροι, αφού ο Καρλ Μπίλντ δεν θεωρεί τους Ρομά ως εθνότητα.



Στη Βουλγαρία, η δεύτερη μεγαλύτερη εθνοτική ομάδα δείχνει ότι είναι οι Τούρκοι, οι οποίοι σύμφωνα με την υπογραφή του 2011 είναι 700 χιλιάδες ή περίπου το 9,4%.


Ψευδομακεδόνες στη Βουλγαρία δεν υπάρχουν ή τους έχει εντάξει «στις άλλες», αφού ο αριθμός τους στις δύο τελευταίες απογραφές  είναι ελάχιστος ή ανύπαρκτος, σύμφωνα με τις βουλγαρικές αρχές.



Οι Τούρκοι ως δεύτερη εθνοτική ομάδα, εκτός από αυτήν της Βουλγαρίας,  υπάρχουν στη Γερμανία  και στην Αυστρία.



Στην Αλβανία, η δεύτερη πολυπληθέστερη εθνική ομάδα είναι οι Έλληνες.


Στην πΓΔΜ ωστόσο είναι οι Αλβανοί ως η πιο πολυπληθέστερη εθνοτική ομάδα, ενώ στην Ελλάδα οι ψευδομακεδόνες , χειρότερα και από τη Βουλγαρία, δεν αναφέρονται καν. Αυτές οι αναφορές είναι επισφαλείς για το έθνος μας.

(vest.mk)


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr