Τα Τίρανα καλωσόρισαν το 2018 με είκοσι νεογέννητα




«Τίρανα, ο Βελιάι δίνει δωροεπιταγές στα δύο πρώτα νεογέννητα του 2018»  

Ιανουάριος 1, 2018. 17:51


Τα Τίρανα καλωσόρισαν  τον ερχομό του 2018 με 20 νεογέννητα. Ο Λαέλι και η Νάντια ήταν τα δύο πρώτα  μωρά που γεννήθηκαν τα πρώτα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.



 Ο δήμαρχος των Τιράνων,  Ερίον Βελιάι, επισκέφθηκε σήμερα  τα Μαιευτικά- Γυναικολογικά  Νοσοκομεία «Βασίλισσα Γκεραλντίνη» και «Κότσο Γκλιοζένι» για να παραδώσει μια δωροεπιταγές στους γονείς των νεογέννητων.


Ο Βελιάι δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που το νέο έτος βρήκε χαρμόσυνη την πρωτεύουσα, τονίζοντας ότι ο ερχομός 20 νεογέννητων τις πρώτες πρωινές ώρες, είναι μια ευλογία για τα Τίρανα.


«Είμαι ευτυχής που είχαμε το πρώτο αγόρι, τον Λαέλι και το πρώτο κορίτσι την  Νάντια από το πρώτο λεπτό του νέου χρόνου. Ο νέος χρόνος αρχίζει με δύο νέους πολίτες, που πιστεύω ότι θα κάνουν τα Τίρανα καλύτερα. Μου δίνει μεγάλη ελπίδα ότι σχεδόν καμία ημέρα στο παρελθόν δεν είχαμε είκοσι γεννήσεις σε μία ημέρα και λέμε ότι η πόλη συνεχίζει να μεγαλώνει και  γίνεται μια ελπιδοφόρα πόλη. Τα καλύτερα για τα Τίρανα και την Αλβανία έρχονται», είπε ο δήμαρχος των Τιράνων.


(Στοιχεία από shqiptarja.com)
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr