Και η τοποθέτηση των Σκοπιανών για τα συνθήματα της παρέλασης






Μάρτιος 28, 2010



Σκόπια.
«Η κυβέρνηση της πΓΔΜ δεν επιθυμεί να σχολιάσει τις τελευταίες προκλήσεις της ελληνικής πλευράς, αλλά δηλώνει  ότι καταδικάζει όλες τις μορφές μίσους που διαταράσσουν το πνεύμα των σχέσεων καλής γειτονίας».

Αυτή ήταν η αναφορά του εκπροσώπου της σκοπιανής κυβέρνησης, Μαρτίν Μαρτινόφσκι, όταν ρωτήθηκε πως σχολιάζει η κυβέρνηση του, την τελευταία πρόκληση, όταν τα ελληνικά στρατεύματα παρέλασαν φωνάζοντας συνθήματα σε βάρος γειτονικών λαών.

Όπως, εξάλλου δημοσιεύει το πρακτορείο «makfax», η κυβέρνηση των Σκοπίων, δια μέσου του Υπουργείου Εξωτερικών θα αποστείλει επίσημη διαμαρτυρία προς την Ελληνική Πρεσβεία για τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τις ελληνικές ειδικές ένοπλες δυνάμεις στη διάρκεια του εορτασμού της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

«Θα ράψουμε τα ρούχα μας από το δέρμα των Σκοπιανών», σημειώνει το σκοπιανό πρακτορείο, ήταν ένα από τα εμβατήρια του στρατού.

«Στη διάρκεια της παρέλασης με ρατσιστικά και ναζιστικά συνθήματα στρέφονταν επίσης και κατά των Αλβανών και των Τούρκων», αναφέρει το δημοσίευμα.






Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος