Σκόπια: «Δεν απειλείται από τους εξτρεμιστές η χώρα»




Μάιος 4, 2010

«Οι κυβερνητικές δυνάμεις ασφαλείας και κυρίως η αστυνομία έχει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης όπως διαμορφώθηκε τελευταία στη χώρα και διαθέτει όλα τα στοιχεία εκείνα που διασφαλίζουν αυτήν αλλά και όλη την περιοχή» επανέλαβε σήμερα η υπουργός εσωτερικών των Σκοπίων Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας και ότι η χώρα δεν απειλείται από τους εξτρεμιστές.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η εύρεση και η κατάσχεση των μεγάλων όπλων και πυρομαχικών ήταν ένα καίριο χτύπημα κατά των ατόμων ή των ομάδων που στόχευαν στην αποσταθεροποίηση της περιοχής.

Η σκοπιανή υπουργός επεσήμανε πως το χτύπημα που δέχτηκαν οι εξτρεμιστικές ομάδες ήταν μεγάλο τόσο ως προς την ματαίωση ενδεχόμενης δράσης τους, όσο και ως προς το υλικό που κατασχέθηκε το οποίο έχει σοβαρό οικονομικό αντίκτυπο σε αυτές.

Η Γκορντάνα Γιανκούλοφσκα επιδοκίμασε τις επιτυχίες των ένστολων της πΓΔΜ και τόνισε ότι η σκοπιανή αστυνομία απέδειξε ότι έχει την ικανότητα να παρακολουθεί και να ελέγχει την ασφάλεια της χώρας και να επεμβαίνει αποτελεσματικά όταν απαιτηθεί.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος