«Ουγγαρέζα πόρνη πολυτελείας και σκοπιανός με ηρωίνη στην Αθήνα»

Ιούνιος 11, 2010

Η εφημερίδα ‘Πρωϊνή’ των Σκοπίων ασχολείται με το αστυνομικό δελτίο των Αθηνών όπου επισημαίνεται η σύλληψη μια Ουγγαρέζας ‘πόρνης πολυτελείας’ που αλίευε πελάτες μέσω του διαδικτύου και τη σύλληψη ενός σκοπιανού που μετέφερε μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

« Η ελληνική αστυνομία συνέλαβε ένα 22χρονο μοντέλο από την Ουγγαρία που ήταν μέλος ενός διεθνούς δικτύου πορνείας, όπου πρόσφερε σεξ μέσω διαδικτύου".

Το μοντέλο έπαιρνε σε κάθε σεξουαλική εξυπηρέτηση από 250 έως 1.000 ευρώ. Κατά τη σύλληψή της, η Ουγγαρέζα, αρνήθηκε ότι ανήκε στο διεθνές δίκτυο το οποίο διαθέτει γραφεία στο Άμστερνταμ, στη Μόσχα, στη Βουδαπέστη και στην Πράγα. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο φουσκωμένος τραπεζικός λογαριασμός της ήταν αποτέλεσμα των ‘επενδύσεων’ της σε διάφορες τράπεζες.

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε η αστυνομία βρήκε και κατάσχεσε 3.100 €, πολλές χειρόγραφες σημειώσεις με διευθύνσεις e mail , αριθμούς τηλεφώνων πελατών και διευθύνσεις από διάφορα ξενοδοχεία της Ευρώπης.

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι η πορνεία στην Ελλάδα είναι νόμιμη μόνο σε οίκους ανοχής και κατόπιν αδείας και οι πόρνες περνούν τακτικά από ιατρικές εξετάσεις.

Σκοπιανός με 74 κιλά ηρωίνη στην Αθήνα

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει τη σύλληψη στην Αθήνα ενός σκοπιανού που είχε κρυμμένη 74 κιλά ηρωίνης στο φορτηγό του.

Η ελληνική αστυνομία συνέλαβε και τους τρεις συνεργάτες του οι οποίοι αποτελούν μέρος μιας οργανωμένης ομάδας διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ο εντοπισμός του έγινε κατόπιν σήματος της Interpol για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από Τουρκία και προς Ελλάδα και κατόπιν διά θαλάσσης προς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος