Σκοπιανοί Ισλαμιστές ‘έβγαλαν’ τραγούδι για τον Μπιν Λάντεν!




Αύγουστος 18, 2010.

Η ιδρυθείσα εδώ και λίγο καιρό Μουσουλμανική Ριζοσπαστική Ομάδα στην πΓΔΜ, ( που επιδιώκει τη βία και την εξάπλωση του μουσουλμανισμού με ακρότητες αλά ‘Ταλιμπαν’,όπως σημειώσαμε σε παλαιότερες αναφορές μας) δημιούργησε ‘τραγουδάκι’ στην αλβανική γλώσσα για τον ηγέτη του τρομοκρατικού δικτύου της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Οι στίχοι του τραγουδιού, όπως αναφέρει σήμερα το ‘Ράδιο Μπέτσα’ , ανήκουν σε οπαδούς της μουσουλμανικής αίρεσης Βαχάμπι-Σκοπίων και εξυμνεί τον Μπιν Λάντεν, ως πνευματικό ηγέτη του Ισλάμ που κήρυξε ιερό πόλεμο (τζιχάντ) κατά των Αμερικανών και της Δύσης.

Η επίσημη Ισλαμική Κοινότητα των Σκοπίων έχει σοκαριστεί, αναφέρει το δημοσίευμα, από τις ενέργειες αυτές, που είναι κατά της ισλαμικής παράδοσης, αυτής που καλλιεργήθηκε και εκπροσωπείται από τους μουσουλμάνους της πΓΔΜ.

«Δεν έχουμε καμία πληροφορία για αυτό το τραγούδι. Σίγουρα όμως έχει δημιουργηθεί από τις ‘βαχαβιστικές’ ομάδεςς που κηρύττουν και διαδίδουν μηνύματα που είναι αντίθετα με το Ισλάμ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μην φτάσουν στα τζαμιά αυτά τα τραγούδια» δήλωσαν εκπρόσωποι της Μουσουλμανικής Κοινότητας των Σκοπίων.

Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος