Χατζημαρκάκης : Με απειλεί το κόμμα του Γκρουέφσκι!!
Δεκέμβριος 1, 2010.

O Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης- FYROM, υποστηρίζει ότι ανώτερα στελέχη του κόμματος του Γκρουέφσκι, του VMRO-DPMNE, τον απείλησαν ότι θα χάσει την αξιοπιστία του αν προβεί σε ενέργειες, όπως έκαναν ο Έρβαν Φουερέ και ο Ζόραν Θάλερ.

Ο Γερμανός ευρωβουλευτής Χατζημαρκάκης, ελληνικής καταγωγής, δήλωσε ότι είπαν στον φίλο του και συνάδελφό του, Θάλερ, ότι έχει χάσει την αξιοπιστία του για αποφάσεις του που αφορούσαν την Βαρντάρσκα.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε με τον Θάλερ, αλλά ξέρω ότι είναι ο κοινοβουλευτικός εισηγητής για την πΓΔΜ, η οποία πΓΔΜ, βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή, αν και ο Θάλερ είναι φίλος και συμπαθεί τους σκοπιανούς. Είναι ηλίθιο να τον δυσφημούν. Πολιτικοί από το κόμμα VMRO-DPMNE απείλησαν κι εμένα, ότι ενδέχεται να χάσω την αξιοπιστία μου», ισχυρίστηκε ο Γερμανός φιλελεύθερος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Αποκάλυψε ακόμη, ο Χατζημαρκάκης, ότι ξένα ΜΜΕ κλήθηκαν (από τους Σκοπιανούς) να ερευνήσουν για να αποκαλυφθεί εάν έχει δωροδοκηθεί από τους Έλληνες!!

Την κατηγορία αυτή την απέρριψε και την χαρακτήρισε γελοία.

Σημειώνεται ότι ο σκοπιανός βουλευτής - Βλάτκο Γκόρτσεφ (Влатко Ѓорчев) πρόσβαλε στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τον πρέσβη της ΕΕ στα Σκόπια Έρβαν Φουέρε.Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος