Πρόεδρος Σκοπιανών της Διασποράς πίσω από το Ρατσιστικό φιλμ με τον ” Nick Stoyan “



Πριν περίπου 2 χρόνια έκανε την εμφάνιση του στο διαδίκτυο μια από τις πιο άθλιες και εμετικές μορφές Σκοπιανής προπαγάνδας.

Ένα τρέιλερ κάποιας ταινίας με τίτλο “Ellada-The other Greece (Nick Stoyan)“, με ρατσιστικό και άκρως δυσφημιστικό περιεχόμενο για την Ελλάδα. Στόχος όπως πάντα από τους Σκοπιανούς η δαιμονοποίηση της Ελλάδας με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
Το τρισάθλιο αυτό φιλμ, που σκόπιμα περιείχε την ψεύτικη ένδειξη ότι "βασίζεται σε αληθινά γεγονότα", υποτίθεται ότι παρουσίαζε την Ιστορία ενός Αμερικανοσκοπιανού πεζοναύτη, με το όνομα Nick Stoyan.
Ο Αμερικανοσκοπιανός φερόταν να είχε συλληφθεί στην Ελλάδα και να βασανιζόταν απάνθρωπα από Έλληνες αξιωματούχους στις φυλακές Κορυδαλλού, επειδή απλά ήταν... Σκοπιανός.
Αυτή ήταν η αισχρή εικόνα που ήθελαν οι Σκοπιανοί να περάσουν παγκοσμίως για την Ελλάδα και τους Έλληνες μέσω του κινηματογράφου.
Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο, ποιοί κρύβονταν πίσω από αυτό το εμετικό προπαγανδιστικό φιλμ καθώς και σημαντικότατα στοιχεία που βγαίνουν για πρώτη φορά στην δημοσιότητα, για τους συντελεστές της άλλης προπαγανδιστικής Σκοπιανής ταινίας, "A Name is a Name."


Πρόεδρος Σκοπιανών της Διασποράς πίσω από το Ρατσιστικό φιλμ με τον ” Nick Stoyan “