«Νέα αναρχική οργάνωση κλονίζει την Ελλάδα»


Δεκέμβριος 22, 2011. Сител Телевизија

«Νέα αναρχική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για βομβιστικές επιθέσεις εναντίον γραφείων εκπροσώπων του σοσιαλιστικού κόμματος- ΠΑΣΟΚ,  όπως αναφέρουν  τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.


Στη διακήρυξή της η ομάδα «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη για τις εκρήξεις των αυτοσχέδιων βομβών κατά τους τελευταίους μήνες, δηλαδή από τις 14 Νοεμβρίου έως τις 13 Δεκεμβρίου, στα πολιτικά γραφεία του Υφυπουργού Εξωτερικών και πρώην υπουργού Υγείας, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, του Υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Βάσως Παπανδρέου.

Η οργάνωση αναγνωρίζει ότι στις 18 Απριλίου πραγματοποίησε μια άλλη επίθεση στο βουλευτικό γραφείο της  Βάσως Παπανδρέου.

Οι συντάκτες της  διακήρυξης αφιερώνουν τα χτυπήματά τους στα μέλη των δύο άλλων ομάδων του «Επαναστατικού Αγώνα» και της «Συνωμοσίας των πυρήνων της φωτιάς» καθώς και στους εργαζόμενους της Ελληνικής Χαλυβουργίας – μιας από τις σημαντικότερες μεταλλουργικές εγκαταστάσεις της χώρας- που διαμαρτύρονται για τις προγραμματισμένες απολύσεις και περικοπές μισθών.

--