ΗΠΑ: Ύποπτο βίντεο με Αλβανό που δηλώνεται κατά Χριστιανών και Εβραίων



Ιανουάριος 11, 2012.

Αλβανός που κατάγεται από το Κοσσυφοπέδιο και θεωρείται ως ύποπτος στη Φλόριντα των ΗΠΑ για επιθέσεις σε νυχτερινά κέντρα με βόμβες και όπλα, έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο διάφορα βίντεο όπου χλευάζει τους Χριστιανούς, τους Εβραίους και τη ζωή στη Δύση.


Πρόκειται για τον  Σάμη Οσμακάτς ο οποίος  συνελήφθη τη Δευτέρα. Οι αρχές πιστεύουν ότι  επηρεασμένος από τη μουσουλμανική θρησκεία,  έχει προγραμματίσει επιθέσεις σε νυχτερινά κέντρα στην περιοχή της Τάμπα και στο γραφείο του Σερίφη, για να εκδικηθεί για εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον των Μουσουλμάνων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο Οσμακάτς δεν είναι εξοικειωμένος με τα στοιχεία της διδασκαλίας του Κορανίου.

Ο Αλβανός εντοπίστηκε πριν από λίγο καιρό όταν ήρθε σε επαφή με έναν μυστικό πράκτορα του FBI, από τον οποίο ζήτησε να αγοράσει όπλα και εκρηκτικά για επιθέσεις σε νυχτερινά κέντρα, καταστήματα και στο αστυνομικό τμήμα της Τάμπα της Φλόριντα.

Στις 21 Δεκεμβρίου ο Αλβανός από το Κόσοβο συναντήθηκε με πράκτορες του FBI και παρέδωσε προκαταβολή 500 δολάρια για ένα αυτόματο όπλο Ούζι Καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και  άλλα εκρηκτικά.

Μάλιστα, ο Αλβανός ζήτησε από τον πράκτορα να βοηθήσει στην προετοιμασία τριών βομβών και είπε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει σε μέρη όπου υπήρχαν πολλοί άνθρωποι και να κρατήσει ομήρους.
--