Προσλήψεις για 24ωρη φύλαξη των μνημείων Γκρούεφσκι



Ιούνιος 20,2012.

Σκόπια.

Περιπολίες σε 24ωρη βάση θα γίνονται στα μνημεία που αναγέρθηκαν στο κέντρο της πόλης των Σκοπίων, της FYROM.

 Δημοσιεύθηκε, ήδη, αγγελία για πρόσληψη ατόμων, μέχρι τις 24/7,  που θα εκπαιδευτούν για το σκοπό αυτόν,  μέσω των φορέων παροχής αγαθών και προσώπων.


 Εντούτοις, οι αρχές δεν αναφέρουν τον αριθμό των ατόμων που θα προσληφθούν και τα χρήματα που θα διατεθούν -γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα-.

Λεπτομέρειες των προσλήψεων αυτών, θα γίνουν γνωστές μετά από την προσφορά που θα παρουσιαστεί, όπως σημειώνεται.

Η ‘Dnevnik’  σημειώνει ότι ορισμένα από τα μνημεία που στήθηκαν στο Κέντρο, θα φυλάσσονται σε 24ωρη βάση από φύλακες, οι οποίοι θα περιπολούν  και θα κάνουν περιστασιακούς ελέγχους.

Ιδιαίτερη βαρύτητα στη φύλαξη θα έχουν τα μνημεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Φιλίππου, του Βούλγαρου βασιλιά Σαμουήλ,  της εξέγερσης του πάρκου της γυναίκας –αγωνίστριας, του καθεδρικού ναού, της γέφυρας ‘Γκότσε Ντέλτσεφ’ με τα λιοντάρια, το Κοινοβούλιο, καθώς  και το κτίριο  της Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών και η εκκλησία «Παναγία».

«Στόχος των προσλήψεων  είναι η διαφύλαξη των μνημείων από πιθανή ζημία που μπορεί να προκληθεί από την αμέλεια των πολιτών», υπογραμμίστηκε από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του δήμου του Κέντρου.

--